روانکاوی به این معنی است که همه افراد دارای احساسات و عواطف خود همچون افکار ، احساسات ، خواسته ها و خاطرات نا خودآگاه هستند. معمولا درمان هایی که در این زمینه انجام میشود برای جدا شدن از احساسات . تجربیات بد و سرکوب شده است. در ادامه این مقاله همراه روانکده باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم
فهرست مطالب
تعریف روانکاوی
روانکاوی به عنوان مجموعه ای از تئوری های روانشناختی و روش های درمانی تعریف می شود
از جذاب ترین شیوه های درمانی میتوان به روانکاوی اشاره کرد که بسیاری از مردم جهان برای درمان مشکلات روانشناختی دست به دامن روانکاوی میشوند. به صورت تخصصی روانکاوی یکی از شاخه های روانشناسی است که به بررسی رفتار های روانی انسان میپردازد و بیشتر تمرکز در تحقیق و بررسی روی ضمیر ناخودآگاه انسان است.
روانکاو کیست؟
به روانشناسی که از شیوه ها و روش های روانکاوی برای درمان اختلالات استفاده کند روانکاو نامیده میشود. گذراندن دوره های روانکاوی علاوه بر داشتن مدرک کارشناسی از ضروریات یک روانکاو است.
مطلب مرتبط: اختلال OCD چیست؟
که اگر مدرک کارشناسی را کنار بگذاریم، گذراندن دوره روانکاوی در داشنگاه های معتبر دنیا و گرفتن مدرک حدود 4 سال طول میکشد.
کار روانکاو چیست؟
اکثر افراد فکر میکنند کار روانکاو فقط گوش دادن به صحبت های مردم است که این باور آنچنان صحیح نیست. وقتی فردی برای روانکاوی مراجعه میکند روانکاو اول به صحبت های او گوش میدهد به طور کامل و در قدم بعدی با ورود به ضمیر ناخودآگاه او شروع به درمان میکند.
به زبان ساده روانکاو تلاش میکند که به افکار و احساسات ناخوشایند و تمایلات مراجع خود دست یابد و با بررسی آنها بخش ناهشیار و ناخودآگاه را به بخش خودآگاه او وارد کند و در نهایت فرد را به بینش جدیدی نسبت به احساس و افکار خود برساند!
همه از من بدشان می آید مسخره می کنند و منو فردی بی عرزه می دانند مثلا تازه ماشین می روندم همه میخره می کردن می گفتن محسن داره ماشین می رونه!خیلی هم خجالتی هستم و در اجتماع کاملا سکوت می کنم انگار هیچ کاری از دستم بر نمی آید تو اجتماع فقط یه جا میخکوب میشم اصلا هم حرفی برای گفتن نمی توانم پیدا کنم اصلا هم یه دوست صمیمی ندارم و این وضعیت داره منو به قهقرا می بره به نظرتون من باید چه کار کنم؟