معمولا اکثر آقایان و پسرها شخصیتی درونگرا دارند و حرف زدن پشت تلفن برایشان مثل کابوس می باشد؛ به خصوص اگر مخاطب پشت خط تلفن دوست دخترشان باشد؛ این کار سخت تر خواهد شد. اغلب پسرها نمی دانند پشت خط تلفن باید چه بگویند و پس از سکوت طولانی و سررفتن حوصله هر دو؛ در نهایت تماس خاتمه می یابد و پسر بیچاره از تماس خود پشیمان می شود. در این مطلب از روانکده قصد داریم برای پاسخ به این پرسش پسران که چگونه با دوست دخترمان پشت تلفن صحبت کنیم؟ پاسخ دهیم.
فهرست مطالب
آموزش چگونگی صحبت کردن با دوست دختر در پشت تلفن
از آنجایی که دنیای دخترها کمی پیچیده است و با دنیای پسرها متفاوت می باشد، برای وارد شدن به دنیای دخترها و رویارویی با چالش های آن نیاز دارید؛ مهارت هایی را برای مکالمه تلفنی با او داشته باشید. در هر مرحله که از رابطه با دوست دخترتان هستید با رعایت نکاتی می توانید شاهد تأثیر شگفت انگیز آن در رابطه خود باشید. در نظر داشته باشید که داشتن گفتگوی خوب تلفنی با دوست دخترتان تاثیر چشمگیری در قضاوت او در مورد شما دارد و نباید از آن غافل شوید. برخی از نکاتی که برای مکالمه تلفنی موثر با دوست دخترتان به آنها نیازمندید عبارتند از:
- داشتن مهارت های کلامی مناسب و فن بیان تأثیرگذار.
- رعایت تن صدا و لحن بیان مناسب.
- داشتن مهارت گوش دادن.
- بلد باشید که چه حرف هایی را در چه شرایطی بیان کنید.
- داشتن آرامش و ریلکس بودن.
- رعایت ادب و احترام در عین صمیمیت.
- پرهیز از شوخی های زشت و زننده.
- با نشاط بودن و خنداندن او.
- به اندازه متعادل سوال پرسیدن.
- رسا و شمرده صحبت کردن.
- اجتناب از صحبت کردن تلفنی در مورد مسائل جنسی در مراحل ابتدایی رابطه.
- انتقال حس همدردی در مواقعی که مخاطب مشکلی را بیان می کند یا احساس ناراحتی دارد.
- داشتن مکالمه تعاملی به طوری که شنونده یا گوینده مطلق نباشید.
مطلب مرتبط: چگونه دوست دخترمان را وابسته کنیم؟
به این دلیل که معمولا خانم ها و دخترها منظور و خواسته های خود را به صورت مستقیم و صریح بیان نمی کنند؛ داشتن کمی تیزهوشی نیز در مکالمات تلفنی و حضوری با او نیاز است تا بتوانید از میان جملات کلیدی که بیان می کند؛ منظور دقیق او را درک کنید.
پشت تلفن به دوست دخترم چی بگم؟
یکی از دلایلی که مردان و پسرها از مکالمه تلفنی با همسر و دوست دختر خود می ترسند؛ این است که نمی دانند چگونه با او صحبت کنند و چه زمانی نیاز است حرف بزنند و کجا باید سکوت کنند؛ لذا در مکالمه تلفنی با دوست دختر خود شکست می خوردند و رابطه را خراب می کنند. چیزی که باید بدانید این است که نیازی نیست در تماس تلفنی با دوست دخترتان در مورد مسائل خیلی مهم و عمیق صحبت کنید؛ فقط کافی است روی شروع مکالمه تمرکز کنید و در ادامه در مورد موضوعات مناسب عادی که به ذهنتان خطور می کند و مسائل روزمره صحبت کنید و با پرسیدن سوالات کلی در مورد اینکه دوست دخترتان روز خود را چگونه گذرانده و علایق، سرگرمی ها و اتفاقات روزمره خودتان و او؛ مکالمه را ادامه دهید. حتی در صورتی که متوجه شدید دوست دخترتان علاقه ای به موضوع مکالمه ندارد می توانید بدون حساسیت نشان دادن به موضوع مکالمه؛ صحبت را به مباحث دیگری هدایت کنید و با تغییر مسیر درست مکالمه را با جذابیت بیشتری جلو ببرید.
مطلب مرتبط: چگونه با دوست دختر خود در زمان پریودی حرف بزنیم
بیشتر بخوانید: چه عکس العملی در مواجه با خیانت همسر باید از خود نشان دهیم؟
اگر مکالمه با دوست دختر خود را مرحله بندی کنید و در هر مرحله با برنامه ریزی درست پیش بروید؛ مطمئن باشید که از نتایج آن شگفت زده خواهید شد. صحبت تلفنی با دوست دختر یا همسر از سه مرحله تشکیل می شود که در ادمه آنها را به طور کامل شرح می دهیم:
مرحله آمادگی قبل از تماس تلفنی
با توجه به اینکه می دانید دوست دختر شما در چه زمانی راحت تر می تواند با شما تماس تلفنی داشته باشد؛ در موقعی که خودتان نیز وقت و تمرکز کافی دارید با او تماس بگیرید و سعی کنید از قبل دلایلی برای تماستان در ذهن خود داشته باید تا بتوانید بااعتماد به نفس صحبت کنید و مجبور نشوید برای پیدا کردن دلیلی برای تماستان آسمان و ریسمان را به هم ببافید!
مرحله شروع تماس تلفنی
اگر مکالمه را با انرژی و سلام و احوالپرسی گرم و صمیمی آغاز کنید؛ دوست دخترتان به ادامه مکالمه راغب تر خواهد شد و با اشتیاق به صحبت هایتان گوش خواهد داد. در ادامه در مورد اینکه روز خود را چگونه سپری کرده است از او سوال بپرسید و اگر اتفاقات جذابی در طور روز برایتان افتاده است؛ آنها را با او در میان بگذارید و به حرف های او خوب گوش دهید و به هیچ وجه بین حرف های او نپرید؛ تا او حس کند که حرفهایش اهمیت دارند و ارزشمند هستند. همچنین با تعریف کردن از او در مکالمه تلفنی می توانید اعتماد به نفس دوست دخترتان را افزایش دهید و از او دلبری کنید.
مرحله پایانی تماس تلفنی
اگر برای هماهنگی قرار، برنامه یا کاری با دوست دخترتان تماس گرفته اید؛ حتما در پایان مکالمه آن را یاد آوری و نهایی کنید و مکالمه خود را به گرمی و به گونه ای به پایان برسانید که حس کند از حرف زدن با او لذت برده اید و از اینکه برای صحبت با شما وقت گذاشته است سپاسگذار هستید؛ ضمنا یادتان نرود اشتیاق خود را برای تماس های بعدی به او نشان دهید.
مطلب مرتبط: چگونه پشت تلفن با جنس مخالف صحبت کنیم
کلام آخر
تلفنی حرف زدن با دوست دختر کار خیلی سختی نیست و فقط کافی است آرامش و اعتماد به نفس داشته باشید و شنونده خوبی باشید و به حرف های او مشتاقانه گوش دهید و بدون ریاکاری و با صداقت احساسات خود را به دوست دخترتان نشان دهید و از او تعریف کنید.
دوره جامع ای است. صرفا فقط چند جمله انگیزشی نیست. و راهکار نشون میده به ادم برای مشکل کمبود عزت نفس مان.