تاریخ امروز :15 آبان 1403
درمان اضطراب شدید بدون دارو

درمان اضطراب شدید بدون دارو

استرس شدید میتواند بعد از حادثه و یا اتاقی بروز دهد که اختلال شدید asd و به استرس بعد از آسیب روانی ptsd می گویند که رابطه نزدیکی بین این د وجود دارد . اختلال asd را میتوان بعد از حادثه و در ماه اول تشخیص داد ولی اختلال ptsd ممکن است حداقل تا چهار هفته پس از بروز حادثه شناسایی شود. تلاش متخصصان این است که بتوانند هرچه سریعتر علامت ای asd را در بیمارشناسایی کنند و از پیشوری و تبدیل شدن ان به ptsd جلوگیر یکنند تا مراحل درمان سخت تر نشود. در این اینج امروز سعی داریم ت به بررسی روش های درمان اضطراب شدید بدون استفاده از دارو بپردازیم با سایت روانکده همراه باشید.

اضطراب شدید چیست؟

به هراس و استرسی که فرد بلافاصله پس از حادثه و یا اتفاق ناراحت کننده ای به آن دچار می شود میگویند و معمولا بین سته سی روز طول میکشد و اگر این علامت ها بیش از این به طول بینجامد فرد به ptsd و یا به افسردگی بلند مدت این اضطراب دچار می شود که به آن ترس بعد از حادثه می گویند.

درمان اضطراب شدید بدون دارو

علائم استرس و اضطراب شدید

• نگرانی بیش از حد
• علائم نفوذ افکار منفی. این کار زمانی رخ می دهد که فرد قادر به توقف مجدد رویداد آسیب زا از طریق مرور خاطرات، و یا رویاها نیست.
• دشواری در تمرکز
• خلق منفی یا نامناسب. فرد ممکن است افکار منفی، غم و اندوه و بی حوصلگی و خلق پایین را تجربه کند.
• بی قراری
• مواجهه با افکار رقابت با دیگران
احساس وقوع فاجعه قریب الوقوع

معمولا کسانی که دارای سابقه بیماری های روانی و مصرف مورد مخدر و یا بیماری های زمینه ای را دارند پتانسیل دچار شدن به این نوع اختلال را برای درمان این بیماری طبق نظر تخصص در وهله اول سعی میشود از پیشروی و رفتن به مراحل بعد جلوگیری شود.

اختلالات اضطرابی شایع ترین بیماری روانی در ایالات متحده است که تقریباً 40 میلیون بزرگسال یا 18 درصد از جمعیت را تحت تأثیر قرار می دهد. در حالی که دارو اغلب برای درمان اختلالات اضطرابی استفاده می شود، بسیاری از مردم ترجیح می دهند به دنبال روش های جایگزین برای درمان باشند، به ویژه کسانی که در مصرف داروهای تجویزی مردد هستند یا عوارض جانبی آنها را تجربه کرده اند.
خوشبختانه، انواع مختلفی از درمان های غیردارویی برای اضطراب وجود دارد که نشان داده شده است که موثر هستند. در اینجا برخی از محبوب ترین و مبتنی بر شواهد رویکردها آورده شده است.

بیشتر بخوانید: شخصیت INTP چیست؟

درمان اضطراب شدید بدون دارو
درمان شناختی رفتاری (CBT)

درمان شناختی رفتاری (CBT) نوعی روان درمانی است که در درمان اختلالات اضطرابی مؤثر بوده است. CBT به افراد کمک می کند یاد بگیرند که چگونه افکار و باورهای منفی را که به اضطراب کمک می کنند شناسایی و به چالش بکشند و آنها را با افکار مثبت و واقعی تر جایگزین کنند. این نوع درمان اغلب همراه با درمان های دیگر مانند تکنیک های آرام سازی یا دارو برای دستیابی به بهترین نتایج استفاده می شود.

مدیتیشن ذهن آگاهی

مراقبه ذهن آگاهی نوعی مراقبه است که شامل توجه به لحظه حال بدون قضاوت است. تحقیقات نشان داده است که مدیتیشن ذهن آگاهی می تواند یک درمان موثر برای اضطراب، کاهش علائم اضطراب و بهبود بهزیستی کلی باشد. علاوه بر این، نشان داده شده است که تمرین مراقبه تمرکز حواس باعث کاهش اندازه آمیگدال، بخشی از مغز که ترس و اضطراب را پردازش می کند، می شود.

ورزش

ورزش یکی دیگر از راه های موثر برای درمان اضطراب بدون دارو است. نشان داده شده است که فعالیت بدنی باعث ترشح اندورفین می شود که تقویت کننده های طبیعی خلق و خو هستند. ورزش همچنین به کاهش سطح هورمون استرس کورتیزول کمک می کند که می تواند به اضطراب کمک کند. علاوه بر این، ورزش منظم می تواند به بهبود خواب کمک کند، که همچنین می تواند به کاهش علائم اضطراب کمک کند.

تکنیک های تنفس

تکنیک‌های تنفسی، مانند تنفس عمیق، می‌تواند راه مؤثری برای مدیریت علائم اضطراب باشد. هنگامی که مضطرب هستیم، تنفس ما سطحی و سریع می شود که می تواند احساس اضطراب را تشدید کند. تمرینات تنفس عمیق می تواند به کاهش سرعت تنفس و افزایش آرامش کمک کند. این می تواند به کاهش احساس اضطراب و بهبود رفاه کلی کمک کند.

یوگا

یوگا یک تمرین ذهن و بدن است که حالت های فیزیکی، تکنیک های تنفس و مدیتیشن را ترکیب می کند. تحقیقات نشان داده است که تمرین یوگا می تواند راهی موثر برای کاهش علائم اضطراب باشد. علاوه بر تقویت آرامش، یوگا همچنین نشان داده است که خلق و خوی کلی را بهبود می بخشد، استرس را کاهش می دهد و احساس خوب بودن را افزایش می دهد.

3.6/5 - (11 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *