داشتن رابطه جنسی در دوران بارداری کاملا بی خطر است مگر اینکه شما بارداری پر خطر داشته باشید و یا قبلا سقط جنین را تجربه کرده اید. در این مطلب از روانکده به برسی رابطه در بارداری می پردازیم. با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
داشتن رابطه جنسی در دوران بارداری
در بیشتر مواقع داشتن رابطه جنسی به کودک شما آسیبی نمی رساند. آلت تناسلی نمیتواند به فراتر از واژن شما نفوذ کند از این رو کودک نمی تواند تشخیص دهد که چه اتفاقی دارد میافتد.
در برخی موارد ممکن است داشتن رابطه جنسی در دوران بارداری برای شما بسیار لذت بخش باشد یا داشتن رابطه جنسی حتی فکر کردن در درباره رابطه جنسی شما را آزرده خاطر کند. با این حال، تغییر میل جنسی شما در دوران بارداری طبیعی است. ازاین رو به وجود آمدن این تمایلات جای نگرانی ندارند ، چرا که تغییرات هورمونی موجب این رفتار ها در شما خواهند شد. به طور قطع پس از فارغ شدن به حالت اولیه خود باز خواهید گشت.
اگر بارداری شما طبیعی دارید و هیچ گونه عارضه ای ندارید، داشتن رابطه جنسی و ارگاسم خطر زایمان زودرس شما را افزایش نمی دهد یا باعث سقط جنین نمی شود. از این رو نیاز به نگرانی نیست .
در اواخر بارداری، ارگاسم یا رابطه جنسی می تواند باعث انقباضات خفیف در زیر شکم شما شود. اگر این اتفاق بیفتد، احساس خواهید کرد که عضلات شکمتان سفت می شوند. این انقباضات به عنوان انقباضات برکستون هیکس شناخته می شوند و می توانند دردناک باشند ولی جای نگرانی ندارد چرا که کاملا طبیعی هستند و نیازی به زنگ هشدار نیست و با چند دقیقه دراز کشیدن و استراحت کردن درد شما تسکین می یابد.
مطالب مرتبط
رابطه زناشویی در ماه آخر بارداری
چه زمانی باید از رابطه جنسی در دوران بارداری اجتناب کرد؟
پزشک احتمالاً به شما توصیه می کند که اگر در این بارداری خونریزی شدید داشته اید، از رابطه جنسی خودداری کنید. اگر جفت کم باشد یا تجمع خون (هماتوم) وجود داشته باشد، رابطه جنسی ممکن است خطر خونریزی بیشتر را افزایش دهد و منجر به سقط جنین شود. از این رو اگر پزشک شما به شما رابطه جنسی را ممنوع می کند ، پس ضرورت دارد به حرف ایشان توجه کنید تا زندگی جنین را به خطر نیاندازید.
بیشتر بخوانید: با افراد خسیس چگونه باید رفتار کرد؟
همچنین به شما توصیه می شود در موارد زیر از داشتن رابطه جنسی خودداری کنید:
- کیسه آب شما پاره شده است یا خطر پارگی دارد چرا که پارگی کیسه آب یا جراحت آن می تواند خطر عفونت را افزایش دهد و منجر به سقط شود.
- وجود هر گونه مشکلی در ورودی رحم شما (دهانه رحم) ممکن است منجر به زایمان زودرس یا سقط جنین شود.
- قبلا سابقه سقط جنین داشت اید.
- مشکل گشادی واژن دارید.
- خونریزی واژینال غیر عادی دارید
- لکه بینی دارید.
- سابقه زایمان زودرس
- مایع آمنیوتیک شما نشت می کند.
- دهانه رحم شما شروع به باز شدن می کند (ناتوانی دهانه رحم)
- جفت شما تا حدی یا به طور کامل دهانه رحم شما را پوشانده است.
پوزیشن های مناسب در دوران بارداری
در حالی که رابطه جنسی برای اکثر زوج ها در بارداری بی خطر است، اما آنقدر ها هم آسان نیست. از این رو باید پوزیشن های مختلفی برای داشتن رابطه جنسی بی خطر پیدا کنید.
رابطه جنسی با همسرتان در اوایل بارداری ممکن است ناراحت کننده باشد، نه فقط به دلیل برآمدگی، بلکه به این دلیل که سینه های شما ممکن است حساس باشد. همچنین اگر شریک زندگی شما عمیقاً به شما نفوذ کند، ممکن است درد ناک باشد.
یکی از پوزیشن های بی خطر برای دوران بارداری به گونه ای است که بایستی به پهلو دراز بکشید، یا رو به روی هم یا در حالی که همسرتان پشت سرتان است صورت گیرد. همچنین ممکن است بخواهید سعی کنید در هنگام رابطه جنسی در بالا باشید یا در حالی که روی دست و زانو هستید از پشت به شما نفوذ کند. از این رو برای راحتی خود از بالش استفاده کنید.
تا زمانی که شما راحت هستید، اکثر پوزیشن های جنسی در دوران بارداری مناسب هستند. رابطه جنسی دهانی در دوران بارداری نیز بی خطر است. همانطور که بارداری شما پیشرفت می کند، آزمایش کنید تا بهترین نتیجه را پیدا کنید.
تحریک سینه ها، ارگاسم زنان و برخی هورمون های موجود در مایع منی به نام پروستاگلاندین ها می توانند باعث انقباضات رحمی شوند از این رو این عوامل را می توان عوامل خطرناک برای بارداری دانست.
آیا داشتن رابطه جنسی در دوران بارداری اشکالی ندارد؟
کودک در حال رشد شما توسط مایع آمنیوتیک در رحم شما و همچنین توسط عضلات قوی رحم محافظت می شود. تا زمانی که عوارضی مانند زایمان زودرس یا مشکلات جفت نداشته باشید، فعالیت جنسی روی کودک شما تأثیری نخواهد داشت. با این حال، بارداری می تواند باعث تغییراتی در سطح راحتی و میل جنسی شما شود که گذرا هستند.
داشتن رابطه جنسی در دوران بارداری باعث سقط جنین نمی شود بلکه بیشتر سقط ها به این دلیل اتفاق می افتد که جنین به طور طبیعی رشد نمی کند.
کلام آخر
در این مطلب به برسی موضوع جنجالی داشتن رابطه در دوران بارداری و … پرداختیم امیدواریم این مطلب از سایت روانکده همانند دیگر مطالب سایت برای شما عزیزان مفید واقع گردد. همچنین شما می توانید نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید