تاریخ امروز :8 اردیبهشت 1403
آیا-رابطه-جنسی-با-کاندوم-امکان-بارداری-را-کاهش-می-دهد-یا-ضرری-دارد؟

آیا رابطه جنسی با کاندوم امکان بارداری را کاهش می دهد یا ضرری دارد؟

رابطه جنسی فعالیتی بین زوجین به دلیل غرایز طبیعی میل جنسی است که با دخول آلت مردانه به داخل دهانه واژن زن، صورت می گیرد. در این عمل با ارضا شدن مرد، مایع منی حاوی اسپرم خارج شده از آلت، در دهانه رحم زن ریخته می شود که با رسیدن حتی یکی از این اسپرم ها به تخمک، تخمک بارور می شود.

به این دلیل در روابط زناشویی، پیشگیری از کارهای سخت و مهمی است که باید بلد باشید. با تحقیق از روانکده می توانید تمامی اطلاعات در مورد روابط عاطفی یا مشاوره زناشویی خود کسب کنید.

بارداری-بعد-از-جلوگیری-با-کاندوم

آیا بارداری بعد از جلوگیری با کاندوم ممکن است؟

برای پیشگیری از بارداری در حین مقاربت، از روش های متفاوتی استفاده می شود که از بهترین و بی ضررترین این راه ها میتوان به استفاده از کاندوم اشاره کرد. کاندوم (condom) پوشش لاتکسی بهداشتی با حالت انعطاف پذیر و کشسانی بالا است که با نام غلاف نیز شناخته می شود.

این محصول برای جلوگیری از تماس مستقیم آلت تناسلی مرد با واژن، در انواع مختلف، اندازه و طعم ها تولید می شود. کاندوم  در واقع با قرار گرفتن در روی آلت مردانه و تشکیل یک محافظ فیزیکی، با تعداد دخول نرمال مانع ورود مایع منی به دهانه رحم شده و در حالت نعوظ کشیده می شود؛ با استفاده درست و مداوم از این محافظ در سکس طبق مطالعات، 98 در صد احتمال پیشگیری در نظر گرفته شده است که باز حتمی نیست.

 در طول سال از میان صد ها زنی که همسران آن ها از کاندوم استفاده می کند، دو یا سه نفر احتمال بارداری دارند. این سبب می تواند عامل استفاده نادرست همراه با نشت کاندوم باشد که با استفاده از مشاوره مهارت های ارتباطی و سایر روش های پیشگیری و از جمله موارد زیر، می توانید این احتمال را به صفر برسانید.

استفاده از قرص ضد بارداری (LD)

قرص های خوراکی که به عنوان یک روش موثر در پیشگیری از حاملگی استفاده می شوند. این قرص ها ترکیبی از استروژن و پروژسترون در بسته بندی های 28 عددی هستند و قبل از رابطه مصرف می شود.  

قرص های اورژانسی

 یکی دیگر از راه های پیشگیری از بارداری مصرف قرص اورژانسی بعد از رابطه جنسی پیشگیری نشده است که باید 5 روز (120 روز) پس از رابطه محافظت نشده استفاده شود.

دستگاه داخل رحمی ( IUD)

دستگاهی T شکل که توسط پزشک بعد از مشاوره زناشویی داخل رحم قرار داده می شود. این دستگاه با ترشح مقدار کمی هورمون برای چندین سال از بارداری جلوگیری می کند که ان نیز با احتمال صد در صد نیست.

تزریق ضد بارداری

در آمپول های ضد بارداری با تزریق هورمون مدروکسی پروژسترون یک ماه از بارداری پیشگیری می کنند. ابته برخی از آنها نیز سه ماهه بوده و هر 12 هفته یک بار باید تمدید شوند.

حلقه های ضد بارداری

حلقه ضد بارداری واژینال با قرار دادن در واژن از بارداری جلوگیری می کند. این حلقه با وارد کردن استروژن و پروژسترون مصنوعی با جریان خون جذب می شود و از لقاح اسپرم و تخمک گذاری جلوگیری می کند.

ایمپلنت ضد بارداری

دستگاه میله ای شکل که زیر پوست بازوی بانوان برای جلوگیری از بارداری استفاده می شود. ان لوله نازک و کوچک با انعطاف بالای خود ترشح هورمون پروژسترون باعث کنترل بارداری می شود.

عوارض-خود-ارضایی-از-نظر-علمی بیشتر بخوانید: عوارض خود ارضایی از نظر علمی

دیافراگم ضد بارداری

روش سدی پیشگیری از بارداری به همراه 12 درصد عدم موفقیت در یک سال متوسط است. این دیافراگم توسط پزشک پیش از سکس به همراه اسپرم کش در بالای گردن رحم قرار می گیرد.  

 در کل هیچ روشی برای پیشگیری از بارداری 100% موثر نبوده و بهترین کار شناختن روز های تخمک گذاری است. در روز های تخمک گذاری با توجه به سیکل قاعدگی که معمولا 14 روز قبل از پریود شدن اتفاق می افتد، احتمال بارداری خیلی بیشتر می شود.

عوارض-جلوگیری-از-بارداری-با-کاندوم

 عوارض جلوگیری از بارداری با کاندوم چیست؟

برخی از کاندوم ها با خاصیت اسپرم کشی حاوی ماده (Nonoxynol-9)  هستند که برای جلوگیری از حاملگی طراحی و کاهش احتمال بارداری شده اند. در بعضی از افراد به دلیل حساسیت به این ماده استفاده از کاندوم های ساده توصیه می شود و از عوارض های بیشتر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • احتمال حساسیت به لاتکس
  • کاهش لذت جنسی در بعضی از افراد
  • اختلال در نعوظ
  • افزایش احتمال بارداری و انتقال بیماری های جنسی
  • حساسیت به بنزوکائین و لیدوکائین

آیا بدون کاندوم احتمال بارداری هست؟

در مقاربت و رابطه زناشویی برای جلوگیری از بارداری های پی در پی، صدی صد باید پیشگیری با هر روش مناسب فردی انجام شود. از جایی که اسپرم تا 5 روز در بدن مخصوص در زمان تخمک گذاری در رحم زنده می ماند، پس عدم پیشگیری امکان بارداری را کاملا فراهم می کند.

احتمال-نشت-کاندوم

احتمال نشت کاندوم وجود دارد؟

طبق مطالعات خطاهای اساسی در استفاده از کاندوم بسیار زیاد است که تنظیم کردن روی نوک آلت تناسلی مرد، عدم برسی آسیب و پارگی روی کاندوم قبل از استفاده همان احتمال نشتی است که باعث بارداری می شود. همچنین خارج کردن آن قبل یا حین رابطه جنسی نیز این احتمال را افزایش میدهد.

جلوگیری از بارداری بدون کاندوم

طبق مطالب بالا هیچ یک از روش های پیشگیری از بارداری بعد از رابطه جنسی حتمی نبوده و امکان حاملگی در همه حالت وجود دارد. یکی دیگر از بهترین، کم خطر ترین و مناسب ترین روش ها این است که هنگام ارضا شدن مرد، مایع حاوی اسپرم در بیرون از رحم و واژن خالی شده و بعد با شستن آلت دوباره به رابطه ادامه داده شود.

ولی با استفاده از کاندوم می توان از راه های انتقال ایدز یا همان HPV که امروزه در میان جوانان بسیار شایع شده، نیز جلوگیری کرد. برای رابطه در بارداری نیز استفاده از کاندوم برای زوجین توصیه می شود.

کلام آخر

پیشگیری در رابطه جنسی معضل بسیاری از جوانان و زوجین است که با نگرانی و استرس های نای از این مساله، لذت جنسی را به حداقل رسانده است. تنها استفاده از کاندوم برای پیشگیری جواب نیست با احتیاط و به کارگیری روش های دیگر می توانید این مساله را برای خود حل کنید.

همچنین برای حل مسائل زناشویی میتوانید با گرفتن مشاوره ازدواج و مشاوره مهارت های زندگیسبک زندگی و آرامش را در خوانواده خود به ارمغان بی آورید.

به این مقاله امتیاز دهید
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *