تاریخ امروز :15 آبان 1403
انواع اهمال کاری

انواع اهمال کاری

اگر اولین بار است که درباره اهمال کاری می شنوید و علاقه  دارید در باره آن بیشتر بدانید بگذارید برایتان مثال هایی بزنیم که در ابتدای ماجرا این موضوع را کاملا درک کنید. آیا برایتان پیش آمده است که همیشه کارهای خود را به تعویق بیندازید و همیشه امروز فردا کنید؟! همیشه خود را با این جمله های از فردا رژیم را شروع میکنم و یا از فردا شروع به درس خواند میکنم گول میزنید. اهمال کاری به زبان ساده یعنی تعلل ورزیدن در انجام کارها که در زبان انگلیسی به آن Procrastination گفته میشود. در ادامه سعی داریم به انواع اهمال کاری بپردازیم تا شما هم دریابید که به کدام یکی از انواع اهمال کاری دچار هستید زیار قزعا همه ما در زندگی دچار اهمال کاری می شویم با سایت روانکده همراه باشید.

انواع اهمال کاری بر اساس رفتار

انواع اهمال کار یرا میتوان براساس عوامختلفی دسته بندی کرد که یک از این ععوامل رفتار فرد میباشد

انواع اهمال کاری

اهمال‌کار کمال‌گرا

در انوع اهمال فرد قوانین محکم و سختی باری کار های خود تعیین میکند و وقتی می بیند که توانایی و آمادگی به ثمر رساندن ان قوانین را ندارد تصمیم میگیرد که بطور کامل از ان کار دست بکشد.

بیشتر بخوانید: شخصیت INTP چیست؟

اهمال‌کار رویاپرداز

چنین افرادی همیشه رویاپردازی میکنند و در رویاهای خود زندگی نمیکند و همیشه در ذهن خود در حال انجام کارهایی هستند و برعکس آدمهای کمال گرا به جزئیات دقت نمیکنند به همین دلیل است که همیشه توانایی خود را برای انجام کار ها بیش از حد و واقع ی تخمین می زنند و این باعث میشود که با وجود اینکه این افراد داری ایده های حذا و زیادی باشند ولی نتوانند به کدام یک از آنها جامه عمل بپوشانند

اهمال‌کار مضطرب

این افراد در مقابل حوادث غیر قابل پیش بینی بسیار می ترسند و به همین دلیل برای جلوگیری از اینت اتفاقات دست به هیچ کاری نمی زنند.

انواع اهمال کاری

درک انواع مختلف اهمال کاری می تواند به افراد در شناسایی و غلبه بر عادات اهمال کاری کمک کند. در این مقاله به بررسی برخی از رایج ترین انواع اهمال کاری می پردازیم.
به تعویق انداختن کمال گرایی اهمال کاری کمال گرایی زمانی اتفاق می افتد که افراد استانداردهای غیرواقعی بالایی را برای خود تعیین می کنند و احساس می کنند که نمی توانند آنها را برآورده کنند. در نتیجه شروع کار را به تاخیر می اندازند، از ترس اینکه نتوانند به کمال مطلوب دست یابند. به تعویق انداختن کمال گرایی می تواند منجر به از دست دادن ضرب الاجل، پروژه های ناتمام شود و می تواند باعث استرس غیر ضروری شود.
به تعویق انداختن اجتناب به تعویق انداختن اجتناب زمانی اتفاق می افتد که افراد وظایفی را که به نظرشان ناخوشایند یا ناراحت کننده است به تاخیر می اندازند. این می تواند با ترس، اضطراب یا عدم اعتماد به نفس مرتبط باشد. به عنوان مثال، دانش آموزی که با ریاضی مشکل دارد، ممکن است از مطالعه برای امتحان ریاضی اجتناب کند، حتی اگر آن را مهم بداند. به تعویق انداختن اجتناب می تواند منجر به از دست رفتن فرصت ها، کاهش بهره وری شود و بر سلامت روان تأثیر منفی بگذارد.
به تعویق انداختن تصمیم گیری زمانی اتفاق می افتد که افراد تصمیم گیری را به تاخیر می اندازند، اغلب به دلیل ترس از انتخاب اشتباه یا ترس از عدم اطمینان. ممکن است تصمیم گیری دشوار باشد و برخی افراد ممکن است آن را به تعویق بیندازند تا از عواقب منفی احتمالی جلوگیری کنند. به عنوان مثال، شخصی ممکن است تصمیم گیری برای تغییر شغل را به تاخیر بیاندازد، حتی اگر از موقعیت فعلی خود ناراضی باشد. به تعویق انداختن تصمیم گیری می تواند منجر به از دست رفتن فرصت ها، استرس و مانع رشد شخصی شود.
به تعویق انداختن حواس پرتی اهمال کاری زمانی رخ می دهد که افراد درگیر فعالیت هایی می شوند که حواس آنها را از انجام وظایف منحرف می کند. به عنوان مثال، یک فرد ممکن است به جای کار بر روی یک پروژه مهم، شروع به پیمایش در رسانه های اجتماعی یا تماشای تلویزیون کند.

به این مقاله امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *