تاریخ امروز :15 آبان 1403

اثرات طولانی مدت تنبیه بدنی بر روی کودکان

بیشتر کودکان فرزندان خود را با تنبیه بدنی، تنبیه می کنند به گونه ای که این تنبیه های بدنی کودک را به طور کل آزار می دهد . شاید از نظر والدین کودکان با تنبیه بدنی از رفتار بد آن ها جلوگیری  خواهند کرد ولی این روش در بسیاری از موارد جواب نمی دهد و حتی ممکن است کودکان را نسبت به والدین بی تفاوت و بی احساس می کند . با روانکده همراه باشید تا شما را با عوارض تنبیه بدنی کودکان آشنا کنیم.

تنبیه بدنی به چه صورت است؟

به هر گونه آسیب جسمی با دست، پا و… تنبیه بدنی گفته می شود. بهتر است بدانید اگر پدر و مادر و یا یکی از افراد خانواده دچار بیماری پدوفیلی باشد آینده کودک دچار مشکل می شود، چرا که کودک علاوه بر آسیب بدنی دچار آسیب جنسی خواهد شد.

مطالب مرتبط

اختلال پدوفیلی چیست؟

بهترین راه ها برای حفاظت از کودک از افراد پدوفیلی

تروما چیست؟

تروما به گونه ای وحشت و تنفر می گویند تروما غم روحی است که می تواند با علائم استرس، اضطراب، کابوس های وحشتناک، ترس، عصبانیت بیش از اندازه و… خود را نشان دهد.

توجه داشته باشید اگر شدت تروما در کودک بسیار باشد می تواند علاوه بر روح به جسم کودک نیز آسیب رساند. که این بسیار مشکل و برگشت ناپذیر است.

تروما چیست؟

ترومای آسیب جسمی بر روی کودکان

کودکان با سابقه تروما از سردرد و دل درد های مکرر رنج می برند. اگر کودک شما از تنبیه های جسمی رنج ببرد چه در زمان کودکی چه در زمان بزرگسالی از مشکلات روانی و جسمی برخوردار می شوند. از این رو به هیچ عنوان نباید کودکان را با آسیب های جسمی ازار داد.

اگر شما به عنوان یک والد می گویید کودک من گرسنه نمی ماند، لباس های خوب بر تن می کنند پس نباید مشکل رفتاری داشته باشد، گستاخی کند، از دیوار راست بالا برود. این طرز فکر بسیار غلط و اشتباه است چرا که کودک ، کودک است تا کودکی کند کار های اشتباه انجام دهد تا خوب را از بد تشخیص دهد.

اگر کودک از همان ابتدا همانند یک بزرگسال رفتار کند مودبانه رفتار کند ، پس چه زمانی می تواند کودکی کند خود را لوس کند. بهتر است وقتی به لذت پدر و مادر شدن، دوران بارداری و… فکر می کنید، به این موضوع نیز فکر کنید که بایستی با صبر و حوصله فراوان کودک خود را بزرگ کنید.

اگر به اندازه کافی از صبر و حوصله بر خوردار نیستید و ادم عصبی و بی حوصله ای هستید ابتدا بایستی این رفتار خود را درست کنید سپس به فکر بچه دار شدن باشید. حتی اگر یکی از والدین از بیماری های عصبی برخوردار باشند نمی توانید ریسک بچه دار شدن را به جون بخرید. چرا که ما بچه دار می شویم تا یک زندگی خوب و مناسب را به کودکانمان دهیم.

مطلب مرتبط: نحوه رفتار با کودکان خجالتی

چگونه بایستی با کودکانمان رفتار کنیم؟

همان طور که گفتیم تروما های کودکی بسیار روی کودکی و آینده کودک تاثیر بسیار بدی می گذارند .  علاوه بر اینکه کودک ممکن است از شدت آسیب جسمی بمیرد و یا آسیب جدی ببیند ممکن است به بیماری روانی مبتلا شود.

آیا تهیه فهرست کارهای روزانه در موفقیت ما اثرگذار است؟ بیشتر بخوانید: آیا تهیه فهرست کارهای روزانه در موفقیت ما اثرگذار است؟

همان طور که می دانید کودکان به دنیا می آیند تا زندگی خوبی داشته باشند از هر لحاظ تامین شوند و از زندگی لذت ببرند. از این رو بایستی یک زندگی لذت بخش به ان ها بدهید و کاری کنید کودک شما از ایمنی زندگی کردن کنار شما اطلاع یابند. شما نباید کاری کنید که کودک شما از این که کنار شما هست بترسد و یا احساس نا امنی به او دست دهد.

برخی از کودکانی که از ازار های جنسی رنج می برند ممکن است نسبت به همسن و سالان خود رشد کمتری داشته باشند و یا ممکن است از لحاظ مغزی نیست از دوستان خود عقب باشند و از معلولیت ذهنی برخوردار باشند.

چگونه بایستی با کودکانمان رفتار کنیم؟

رفتا کودکان آسیب دیده چگونه است؟

کودکان آسیب دیده توسط والدین و یا بیماران پدوفیلی رفتار های غیر عادی از خود نشان می دهند . برخی از ان ها از سر لج و لجبازی با سرنوشت و یا والدین دست به کارهای خطرناک می زنند و ممکن از به خواهر برداران خود ، والدین و حتی ممکن است به خوشان ضرر برسانند.

کودکانی که از آسیب های جسمی رنج می برند اعتماد به نفس کافی برای اینکه به مدرسه بروند و یا به مهمانی بروند را نخواهند داشت. از این رو بایستی مقابل خشم و بی حوصلگی خود صبور باشید و با حوصله کافی فرزند خود را تربیت کنید و از آزار رساندن به او اجتناب کنید تا فرزندی اجتماعی با اعتماد به نفس به جامعه ارائه دهید.

 

رفتار کودکان آسیب دیده به صورت زیر است:

  • کمبود اعتماد به نفس
  • خشونت بیش از حد
  • سوء تغذیه
  • داشتن پتانسیل آُسیب رساندن به خود و دیگران
  • افسرده
  • کابوس های شبانه
  • ترس بیش از اندازه
  • شب ادراری
  • جیغ های شبانه
  • بی خوابی
  • استرس
  • درد های بی دلیل مانند سردرد، دل درد
  • تشنج
  • ایست قلبی
  • خود زنی و… می توانند از اثرات جدی تنبیه های بدنی کودکان بر روی والدین باشند.

نکته مهم: اگر می خواهید بچه دار شوید و یا اینکه فرزندی دارید و از قبل اطلاعات کافی در رابطه با تربیت فرزند ندارید بایستی به شما بگوییم از توانایی مالی، اخلاقی، جسمی فرزند داری را ندارید اقدام به بچه دار شدن نکنید و اگر تمایل زیاد به فرزند اوری دارید ابتدا توسط یک تراپیست درمان شوید سپس یک زندگی ایده ال با پدر و مادری دلسوز و مهربان به فرزندان خود دهید.

رفتا کودکان آسیب دیده چگونه است؟

مطالب مرتبط

راه های افزایش اعتماد به نفس در کودکان

مشکل اعتماد به نفس کودکان

کودکان معصوم ما حق آسیب دیدن به خاطر کار هایی که درست یا غلط بودن آن ها را نمی دانند ندارند، پس بهتر است از کودکان خود به درستی مراقبت کنیم و به جای این که بال و پر کودکانمان را بشکنیم به آن ها بال و پر برای موفقیت و پرواز دهیم.

کلام آخر

در این مطلب به پر سرچ ترین موضوع ها مانند تروما در کودکان ، اثرات تنبیه های بدنی در کودکان و… پرداختیم امیدواریم این مطلب از سایت روانکده همانند دیگر مطالب سایت برای شما عزیزان مفید واقع گردد. همچنین شما می توانید نظرات خود را در رابطه با این موضوع با ما به اشتراک بگذارید.

به این مقاله امتیاز دهید

1 یک نظر

  1. حمیدرضا هخامنش پاسخ

    سلام
    این دوره خیلی خوب بود (آنچه که آموختید چیزی بود که نیاز داشتم) فقط من ازتون یک درخواستی دارم:
    اگر میشه لطف کنید کمی راهنمایی برسونید ما از کجا میتونیم بفهمیم آمار کشور های مختلف را به دست بیاریم منظورم اینه برای مثال:
    الان پول ما ارزشش پایین آمده، و بهترین موقعیت برای صادرات هست یکی از راه های تبلیغات محصولات مون، تبلیغ در شبکه های اجتماعی (کشورهای همسایه) مثل پاکستان، ترکمنستان، عراق… هست
    ما چطوری بفهمیم که این کشور بیشتر از چه پیام رسانی استفاده میکنه اونجا براشون تبلیغات کنیم و در اینجا به بازرگانان خود کشور ها بفروشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    همچون اطلاعاتی مثل همین صادارت و آمارگیری از کشور های مختلف…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *