تاریخ امروز :1 آذر 1403
پر-مصرف-ترین-دارو-های-ضد-افسردگی-در-آمریکا

پر مصرف ترین دارو های ضد افسردگی در آمریکا

در جامعه امروزی هر فردی با هر سلیقه و تیپ فردی به دنبال رشد و پیشرفت فردی در زمینه ای است که دوست دارد و در آن تسلط دارد که از همه جنبه ها و ویژگی های ظاهری حتی ذهن و شخصیت برای رسیدن به خواسته های خود استفاده می کند.

یکی از مشکلات شایع همه جوامع و کشورها این است که افراد از بیماری های فردی، روانی، روحی و جسمی رنج می برند و افسردگی یکی از انواع بیماری ها است، بیماری بسیار شایعی که در طول زندگی افراد زیادی را درگیر می کند.

افسردگی مکرر یکی از انواع افسردگی است که افراد یا بسته به بیماری و اختلالی که از آن رنج می برند آن را تجربه می کنند و یا سعی می کنند با تصمیم گیری های قوی و تلاش بیشتر بر این بیماری غلبه کنند و افسردگی های گاه به گاه را بهبود دهند چرا که هر عدم درمان افسردگی، می تواند کل زندگی یک فرد را با غرور و انزوا تحت تاثیر قرار دهد.

در این مقاله با روانکده به تمامی راه های درمان افسردگی به ویژه دارو درمانی و بهترین و بد ترین دارو های ضد افسردگی می پردازیم تا با مطالعه این مقاله پاسخ مفید و دقیقی برای تمامی سوالات خود در این زمینه دریافت کنید.

مطالب مرتبط:

تست افسردگی دکتر هلاکویی رایگان

افسردگی ماژور چیست؟

درمان-افسردگی-چگونه-است؟

درمان افسردگی

امروزه افسردگی با بسیاری از بیماری‌ ها و اختلالات شخصیتی دیگر همراه است و مشکلات و چالش ‌های بسیاری را برای افراد مبتلا به این اختلال ایجاد می‌ کند، به گونه‌ ای که افراد مبتلا به افسردگی در صورت عدم تصمیم به درمان این اختلال و بیماری از مشکلات و چالش های روز به روز افزایش یافته رنج خواهند برد.

امروزه به لطف تحقیقات و پژوهشات فراوان پزشکان و متخصصان در این زمینه، روش‌ ها، متد ها و شیوه های درمانی بسیاری در درمان افسردگی یافت شده و همچنان یافت نیز می شود و به افراد پیشنهاد شده اند تا بیماران روش درمانی مختص خود را زیر نظر پزشک معاج خود انتخاب و مراحل بهبود را شروع کنند.

مطالب مرتبط:

افسردگی کودکان یا CDI چیست؟

علائم افسردگی شدید در مردان

راه درمان افسردگی چیست؟

افسردگی در همه زمان ها با درگیر کردن طرز فکر، رفتار و کردار، ارتباط با اطرافیان، نگرش و… باعث شده است که افراد به طبیعت اصلی خود یعنی گوشه گیری عادت کنند و کناره گیری از جامعه و اطرافیان که در این صورت می توان در یأس و نا امیدی ناشی از بیماری تمام عمر انسان و البته یأس و ناامیدی ناشی از بی عملی و تلاش برای رهایی از افسردگی و مشکلات را سپری کرد به همین دلیل در نتیجه افکار تاریک در مورد افسردگی در ذهن حاکم است.

به همین دلیل، افراد مبتلا به افسردگی باید توسط خود و اطرافیانشان بر اساس علائم و ویژگی هایی که اغلب در افراد مبتلا به این بیماری دیده می شود شناسایی و در اسرع وقت تحت درمان و کنترل قرار گیرند.

از جمله راه‌ های درمان افسردگی می ‌توان به روش‌ ها و متد های پیشنهادی متخصصان، محققین، پژوهشگران و پزشکان فعال در این زمینه اشاره کرد، اما افراد مبتلا به این بیماری در همه درمان‌ ها و مدل‌ ها با چالش ‌هایی مواجه هستند.

به گونه ای که از روش ها، متد ها و راه های درمان بیماری افسردگی در افراد مبتلا به این بیماری می توان به دارو درمانی، روان درمانی، طب سنتی درمانی، مشاوره درمانی، فعالیت درمانی و… اشاره کرد که انواع این روش ها از سوی پزشکان معالج و روان پزشکان بر اساس تیپ شخصیتی و درجه و نوع افسردگی تجویز و توصیه می شوند.

راه-های-درمان-افسردگی

در مورد درمان افسردگی همانطور که در بالا ذکر شد روش ها و شیوه های زیادی وجود دارد که توسط بسیاری از پزشکان توصیه می شود، اما روشی که مورد تایید همه متخصصان و پزشکان است، راهی برای تغییر روش زندگی به درمان افسردگی است.

مطالب مرتبط:

تست افسردگی بک چیست؟

افسردگی در نوجوانان

دارو درمانی

رایج ترین، شایع ترین و اولین انتخاب برای درمان افسردگی افراد مبتلا به افسردگی، دارو درمانی است که توسط بسیاری از محققان، متخصصان و پزشکان فعال در این زمینه توصیه می شود.

دارو درمانی در راه های درمان بیماری افسردگی از شایع ترین راه های درمانی است به گونه ای که در حال حاظر این روش با گذشت زمان و اصلاحات ایرادات و چالش ها، رایج و همه گیر شدن این روش بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری با شناسایی و شناخت نوع و شدت افسردگی خود شروع به مصرف دارو های ضد افسردگی می کنند.

دارو-درمانی

چه چیزهایی باعث طلاق میشود؟ بیشتر بخوانید: چه چیزهایی باعث طلاق میشود؟

در این مورد باید گفت که عوارض داروهای ضد افسردگی بدون رعایت نکات مصرف و تجویز پزشک بسیار مشکل ساز و خطرناک بوده و با عواقب خود این امکان را دارد که بر زندگی کل فرد خسارات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

مطالب مرتبط:

افسردگی پس از زایمان

درمان افسردگی در مردان

بهترین داروهای ضد افسردگی

دارو های ضد افسردگی انواع مختلفی در کنترل و درمان افسردگی دارند که بر اساس نوع، شدت، علائم، عوارض، عوارض پس از درمان، نوع شخصیت، سایر بیماری ها و بیماری های ترکیبی توسط پزشکان و متخصصان تجویز می شود.

از جمله دارو های شایع و رایج ضد افسردگی که مورد استفاده بیماران و مورد تجویز متخصصان قرار گرفته است می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آمي‌تريپتيلين
  • كلومیپيرامين
  • سيتالوپرام
  • دوسولپين
  • دوگزپين
  • فلوكستين
  • ايمی ‌پرامين
  • لوفپرامين
  • نورترپتيلين
  • پروگزتين
  • فنلزين
  • ربا گزتين
  • سرترالين
  • ترانيل سيپرومين
  • ترازودون
  • ونلافاكسين
  • ميرتازاپين
  • موكلوبميد

مطالب مرتبط:

مهم ترین علائم افسردگی

بهترین و بد ترین دارو های ضد افسردگی

بدترین داروهای ضد افسردگی

تمامی دارو های موجود در دنیا بدون هیچ استثنائی در هر فردی با هر نوع بدنی، با هر نوع بیماری های تاریخی، بیماری های چالش سازی و… از عوارض جانبی و عوارض پی از درمانی برخوردار است.

دارو های ضد افسردگی نیز از این مشکل مستثنی نیستند، بسته به نوع دارو، شدت بیماری، نوع و مدت بیماری، عوارض زیادی دارند و پس از درمان تنها تفاوت آنها در میزان عوارض است. از بد ترین داروهای ضد افسردگی می توان به داروهایی اشاره کرد که در مقایسه با سایر داروها عوارض پس از درمان زیادی دارند.

مطالب مرتبط:

درمان افسردگی

افسردگی فصلی یا SAD چیست؟

پر مصرف ترین دارو های ضد افسردگی در آمریکا

آلپرازولام پرمصرف ترین داروی ضد افسردگی در آمریکا است. این دارو برای کاهش اثرات اضطراب، اختلالات اضطرابی، بی خوابی استفاده می شود.

کاربرد اصلی این دارو کنترل اختلالات روانی است. در ایالات متحده از این دارو برای انواع اختلالات اضطرابی استفاده می شود.

مطالب مرتبط:

همه چیز درباره دارو های ضد افسردگی

دلایل افسردگی شدید چیست؟

انواع افسردگی

افسردگی مالیخولیایی چیست؟

کلام آخر

ما در مطالب بالا به همراه روانکده به بررسی موضوعاتی مانند افسردگی چیست؟، درمان افسردگی، راه درمان افسردگی چیست؟، دارودرمانی، بهترین داروهای ضد افسردگی، بدترین داروهای ضد افسردگی، پر مصرف ترین دارو های ضد افسردگی در آمریکا و بسیاری موضوعات دیگر پرداختیم تا با مطالعه این مطلب به تمامی سوالات خود بهترین و کامل ترین پاسخ ها را یافته باشید.

4.2/5 - (68 امتیاز)

2 یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *